Over ons

Mijn drijfveer
Ik ben er diepgaand van overtuigd dat organisaties die diversiteit goed tot stand weten te brengen, in drie belangrijke opzichten hun kwaliteit verhogen. Ze worden aantrekkelijker, duurzamer en winstgevender. Aantrekkelijk om bij te werken, gezien de war on talent van het hoogste belang. Duurzaam, een nieuwe kwaliteitseis die veel organisaties zichzelf stellen. Winstgevend, van belang voor het eigen voortbestaan.
En, een goed strategisch advies en zinnige, creatieve trainingen dragen een belangrijk steentje bij aan het realiseren van zulke excellente diverse organisaties. Dat is wat mij drijft, steeds weer. Lees meer>>

Artikel over mijn aanpak
Titel: Oog voor verschillen: Caty Asscher, diversiteitspsycholoog in ts. De Psycholoog – mei 2007 – Uitstekend ooggetuigenverslag van awareness-training ingebed in interview over mijn visie en aanpak.

Ons Netwerk Diversity Matters
Meestal ontwikkel en verzorg ik de trainingen en leergangen met een of meer collega’s
uit ons netwerk.

Anna Hinze – life coach, persoonlijk leiderschap en de balans werk – privé. Betrokken, met oog voor de essentie van het leven. annahinzecoaching.nl gespecialiseerd in individuele coaching.

Van Iren Consultancy van-iren-consultancy.nl Annemarie van Iren, andragoog.
Gespecialiseerd in veranderingsmanagement. Wijs en ervaren, werkend vanuit de
waarderende vraag.

Caroline Serré, CIC company. ciccompany.nl, coach, creatief en vernieuwend.

Opportunity in Bedrijf, opportunity.nl Gespecialiseerd in de ontwikkeling van diversiteit, drive en ondernemend.

Yvonne Rosman, psychotherapeut en expert op het gebied van mindfullness psy-vechtstreek.nl  Professioneel, humor, betrokken, verdiepend.

Peter Suijker, partner bureau Aequo, aequo.org betrokken, nieuwsgierig, kritisch, constructief, creatief en gezonde humor. Bedrijfssocioloog, coach.

Margreet van Rixtel, coach, trainer. Verbinden, creëren van perspectief, structureren en tactisch inzicht. Gezondheidswetenschapper, partner bureau Aequo, aequo.org