Opdrachtgevers

Diversity Matters

Strategisch advies – begeleiding veranderingstraject – trainingen en coaching

Delta Lloyd

Training Raad van bestuur, divisie-directeuren en directeuren. Ondersteuning directeur sociale zaken en diversity-manager bij de implementatie van diversiteitbeleid en acties, coaching leidinggevenden.

PricewaterhouseCoopers

Training Raad van bestuur, Boards of the line of service, Business Unit leaders en Human capital partners, partners en directors. Advisering Raad van bestuur,

ondersteuning diversity-manager bij beleid en implementatie van acties. Op maat gemaakte workshops voor diverse groepen medewerkers.

McKinsey

Advisering en training op het gebied van gender diversiteit van (managing)partners.

Universiteit Twente

Training College van bestuur en decanen, advisering diversity-manager.

UMC St Radboud Nijmegen

Training Raad van bestuur op het gebied van diversiteit en doorstroom van vrouwelijk talent. Management development module leidinggeven aan diversiteit voor afdelings hoofden en operationele managers.

UMC Utrecht

Advisering over de ontwikkeling van de doorstroom van vrouwelijk medisch onderzoekstalent op weg naar hoogleraarschap. In-company leiderschapsprogramma’s voor vrouwen, in combinatie met coaching en mentoring.

Erasmus MC

Advisering over programma’s voor de ontwikkeling van de loopbanen van vrouwelijk academisch medisch onderzoekstalent. In-company leiderschapsprogramma’s voor vrouwen, in combinatie met mentoring.

ABN-AMRO

Advisering Raad van bestuur, directeur HR en diversity-manager. Leiderschapsprogramma’s voor vrouwelijke senior vice-presidents.

UMC St Radboud

In-company leiderschaps programma voor vrouwen, in combinatie met coaching en mentoring.

Erasmus Universiteit Rotterdam

In-company career development programma (CDC) voor vrouwelijk Universitaire Docenten en Universitair Hoofd Docenten

Diversity Matters

Workshops – trainingen op maat

– Hay Group

– IBM

– ING

– LECD – Landelijke politie

– Ministerie van Landbouw,

– Nuon

– Opportunity in Bedrijf

– OSR – opleidingsinstituut voor juristen

– RABO-bank

– VU medisch centrum

– Zorgconsult

– MSD

– TNO

– Eneco

– Gemeente Amsterdam

– Deloitte

Women Matter

Open leergang authentiek leiderschap voor vrouwen

De topvrouwen die deelnamen en deelnemen aan deze tweejaarlijkse open leergang authentiek leiderschap zijn afkomstig van bedrijven als ABN-AMRO, ING, RABO-bank, Fortis, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Deloitte, PGGM, OHRA, LEVOB, Ely Lilly, en van not-for-profitorganisaties als universiteiten en universitaire academische centra, culturele organisaties, ministeries en de gezondheidszorg.

Women Matter

Open leergang strategisch leiderschap voor vrouwelijke artsen

De artsen die deelnamen en deelnemen aan deze tweejaarlijkse open leergang strategisch leiderschap zijn afkomstig van academische medische centra, regionale ziekenhuizen, specialistische centra en huisartsengroepen uit het hele land.

People Matter

Individuele coaching

De leidinggevenden die ik individueel coach, mannen en vrouwen, zijn afkomstig uit een breed scala aan commerciële, professionele, overheids- en not-for-profitorganisaties.

WHEN DIVERSITY MATTERS – EACH WO(MAN) MATTERS